timeline_pre_loader

Januari 2020

Er wordt aanvang genomen met de uitbreiding van de opslagcapaciteit met ongeveer 2000m². Ropak wil hiermee aan haar klanten met beperkte eigen stockage de mogelijkheid bieden om optimale volumes te bestellen (en produceren), maar de levering op afroep te laten gebeuren.

 

2020

Dankzij een strategisch partnership met een producent van vlakkarton (vouwkarton, omkleefd karton) verpakkingen ontpopt Ropak zich verder tot een “One Stop Shop” voor de klant die op zoek is naar een totaaloplossing voor de presentatie, verpakking en verzending van zijn producten.

Augustus 2019

Met het digitale printer- en plotterpark stapt Ropak terug in de display markt. Displays in golfkarton en honingraat op maat van de KMO en retailer, ook in kleine volumes, worden aan het gamma toegevoegd.

Juni 2018

De bouwaanvraag wordt ingediend voor grondige renovatie van het bijgebouw waarin de digitale plotters en printers zullen worden ondergebracht en een uitbreiding van de productie- en magazijnruimte.

 

Januari 2018

Een mini-liner en een bijkomende digitale printer worden aan het machinepark toegevoegd.  Ropak beschikt hiermee over één van de meest uitgebreide machineparken van de middelgrote kartonnages of “sheet plants” zoals ze ook wel eens genoemd worden. Dankzij de mini-liner kunnen ook grotere orders met eenzelfde korte levertijd geproduceerd worden.  De digitale printer verviervoudigd de productiecapaciteit van digitaal bedrukte dozen en displays.

 

 

2016

Juni 2015

Met behulp van de nieuwe investeerders breidt Ropak versneld zijn aanbod en productiecapaciteit uit, Ropak is intussen synoniem voor service en kwaliteit

 

Machines

April 2015

blockxgroup

in April 2015 treedt de Blockx group samen met Peter Roose toe tot het kapitaal van Ropak.

2015

Maart 2013

Na de verhuis in Januari 2013 worden in snel tempo nieuwe machines aangekocht om de productiecapaciteit te vergroten.
Flexibiliteit, snelheid en kwaliteit blijven de kernwoorden van de strategie.

Januari 2013

Na de verhuis in 2012 is dit pand al snel te klein en het snelgroeiende Ropak verhuist naar het bedrijventerrein in Berbroek
2013

Januari 2012

In Januari 2012 verhuisde Ropak naar een groter pand in Berbroek.
2012
2011
2010