Nieuws

Onze kartonnen jurken schitterden op de VOKA Nieuwjaarsreceptie

Onze collega Raf ontwierp en produceerde twee schitterende kartonnen jurken waarmee onze modellen op de VOKA nieuwjaarsreceptie de show stalen.  Onze bedoeling: Ropak laten opvallen bij de aan- en afwezigen om onze naambekendheidscampagne op die manier luister bij te zetten.  Gebaseerd op de vele positieve feedback die we kregen, de avond zelf en via sociale media kunnen we zeggen: missie geslaagd.

Ook in de vakantie bleven we onze limieten opzoeken

De zomervakantie zit er intussen op. Ook tijdens de vakantie zijn we de uitdagingen niet uit de weg gegaan! (toegegeven: het was vooral de jongere generatie). Nu kijken we alweer uit naar de professionele uitdagingen: leuke en complexe projecten, strikte deadlines en natuurlijk ook de "gewone" bestellingen correct afwerken.

Ropak in een nieuwe verpakking

Vandaag lanceren wij onze rebranding. Het nieuwe logo, de nieuwe kleuren en de bijhorende nieuwe website geven uiting aan onze kernwaarden: duurzaamheid en professionalisme ten dienste van onze klant.

Versterking team Ropak

Lucia Muroni komt ons team versterken. Als administratief medewerkster wordt zij een belangrijk eerste aanspreekpunt voor onze klanten en volgt ze kort de gemaakte afspraken op.

Bouw hal voltooid

Onze hal is klaar! Meer dan 15.000 m³ bijkomende ruimte kan vanaf nu gebruikt worden. Hiermee zetten we opnieuw een grote stap voorwaarts om de grootste onafhankelijke sheetplant van Limburg te blijven.

Oprichting grootste wandelvereniging België en Nederland

Onze prepress manager Raf en zijn gezin halen de nationale pers. Tijdens corona stichtten zij de grootste wandelvereniging van België en Nederland.

Trends Gazellen 2021 lijst

We zijn vierde geëindigd in de Trends Gazellen 2021 lijst. Net géén medaille, maar toch heel fier op ons groeitraject. Met dank aan alle medewerkers én klanten voor de inzet en het vertrouwen.

Bouw nieuwe hal

De bouw van onze nieuwe hal gaat van start! De extra opslagcapaciteit die we hiermee creëren zal voornamelijk aan onze klanten aangeboden worden om ons model van “dozen op maat, op afroep” verder uit te rollen.

Kongsberg productieplotter aangekomen!

Onze nieuwe Kongsberg productieplotter is aangekomen! Dit grote broertje van onze eerste Esko/Kongsberg plotter zal ons toelaten sneller te plotten én ook om nog grotere dozen en displays te produceren.